warning iconBeklager, programmet er ikke lenger tilgjengelig, men det er mange andre spennende programmer du kan se her på Viafree!

Populære dokumentarserier

Coast Guard Alaska

Alle dokumentarprogrammer

Real Detective: North Of The Border

Real Detective: North Of The Border

Real Detective: North Of The Border er en gripende dokumentarserie som levendegjør de virkelige etterforskningene til en gjeng kanadiske detektiver. Hver episode forteller historien om en ekte sak i Canada.

My Floating Home

My Floating Home

I denne originale dokumentarserien besøker vi mennesker som har bygget sine hjem ved vannet i ulike deler av verden. Alle familiene har gjort sin unike vanndrøm til virkelighet.

Coast Guard Alaska

Møt de amerikanske kystvaktene i Alaska og bli med dem på de farlige redningsaksjonene i et av verdens mest utfordrende naturområder.

Running Wild with Bear Grylls
National Geographic logo

Running Wild with Bear Grylls

I hver episode blir en ny gjest med Bear Grylls på vanvittige eventyr, der de må bruke primitive teknikker for å overleve.

Alaska: The New Pioneers
National Geographic logo

Alaska: The New Pioneers

Etter å ha gjort opprør mot samfunnets normer lever en ny generasjon etter sine egne regler i Alaska, der de utkjemper en hard kamp for å klare seg i det tøffe arktiske klimaet.

Banged Up Abroad
National Geographic logo

Banged Up Abroad

Sanne historier fra narkolangere og gisler som ble sittende i utenlandske fengsler - fortalt med deres egne ord.

Primal Survivor
National Geographic logo

Primal Survivor

Hazen Audel, guide og overlevelsesekspert, reiser alene til noen av verdens mest ekstreme steder for å påta seg oppdrag som vil presse ham til det ytterste når det gjelder utholdenhet og ferdigheter.

Jamie Olivers ekspressmat

Jamie Olivers ekspressmat

Jamies ekspressmat gir nytt innhold til ideen om kjapp og enkel hverdagsmat. Jamie setter trykkokeren på, og gir oss i hver episode to hovedretter à 15 minutter, rett etter hverandre.

My Big Family Farm

My Big Family Farm

Følg de bemerkelsesverdige eventyrene til gjeterne Amanda og Clive Owen når de oppdrar sine ni barn - og mer enn tusen sauer på deres avsidesliggende gård i England.

Coast Guard: Mission Critical

Coast Guard: Mission Critical

De modige mennene og kvinnene hos USAs kystvakt gjør alt som trengs for å patruljere og beskytte landets grenser, samtidig som de forsøker å redde de dyrebare livene til de som er i fare til havs.

True Life: Crime UK
MTV logo

True Life: Crime UK

Deres død var tragisk og plagsomme spørsmål gjenstår, og jakten på sannheten fører til sjokkerende oppdagelser.

Wicked Tuna: North vs. South
National Geographic logo

Wicked Tuna: North vs. South

Det er kjempenes kamp, der kapteinene slåss om store utbetalinger, digre tunfisker og for å se hvem som er best.

Becoming Zlatan

Becoming Zlatan

Fortellingen om Zlatan Ibrahimovic. Et bråkjekt talent fra Rosengård, like karismatisk som brilliant, men med et innvendig sinne som alltid er på grensen til å eksplodere ute på gresset.

Amadeus – mer enn en sønn

Amadeus – mer enn en sønn

Et aktuelt og nærgående portrett av Amadeus Søgaard, sønn av Carola Häggkvist og Runar Søgaard.

Å leve uten å dø - diabetes og pandemien

Å leve uten å dø - diabetes og pandemien

Hvordan håndterer man en dødelig sykdom midt under en pandemi? Bli med i jakten på svar.

Seriemordene på Østerbro

Seriemordene på Østerbro

I mars 2019 ble moren til Malene Hasselblad drept i leiligheten sin i København. Sammen med journalisten Henrik Qvortrup, undersøker Malene hvordan politiet kunne overse mordet og to andre drap.

Nathan for You
Comedy Central logo

Nathan for You

Nathan Fielder bruker utdannelsen og livserfaringene sine for å hjelpe små bedrifter.

Veterinærene

Veterinærene

Bli med bak kulissene på Fredrikstad dyrehospital, et av Norges mest avanserte dyresykehus. Gjennom 24 episoder blir vi kjent med dyrene, eierene deres og veterinærene – og den følelsesmessige berg-og-dalbanen som et sykehusbesøk innebærer.

Lifeguard!

Lifeguard!

Vi får et innblikk i hverdagen til livredderne som holder vakt over strendene i Sør-California.

Storage Hunters UK

Storage Hunters UK

I denne spesialutgaven av serien befinner auksjonarius Sean Kelly seg i celebert selskap når en rekke britiske kjendiser møter opp som budgivere, i håp om å samle inn penger til veldedige formål.

Drug Wars

Drug Wars

I over 40 år har den amerikanske regjeringen ført en krig mot narkotika. Millioner har havnet i fengsel, milliarder er brukt på ressurser, men prisen på narkotika synker og kvaliteten blir bedre.

Marlon's Journey

Marlon's Journey

Bli med Skam-skuespiller Marlon Langeland og Flyktninghjelpen til Midtøsten, Afrika og Sør-Amerika.

Salangen nyheter

Salangen nyheter

I dokumentarserien Salangen nyheter, følger vi det indre livet i Norges mest kreative, morsomme og hardtarbeidende mediehus. En rørende og hylende morsom, ekte og varm fortelling fra en nyhetsredaksjon helt utenom det vanlige. Redaktør Jon Henrik er høyt-fungerende autist med en svært god teft for det som rører seg i det lille samfunnet. Da han fylte 16 år fikk han domenet salangennyheter.com i gave av sin mor. Dette skulle endre livet hans. Nå visste han hva han skulle bli. Han skulle bli sjefredaktør for sin egen mediebedrift. Og slik ble det. Dokumentarserien om denne unike nyhetsredaks..

Generasjonsreisen

Generasjonsreisen

Tre generajsoner fra samme familie reiser på tur og får velge hver sin spesielle destinasjon.

Alexia vs. verden

Alexia vs. verden

Alexia Bohwim, forfatter, feminist og samfunnsdebattant, er aktuell med en dokumentarserie om eget liv. Hvordan er livet på «beste» vestkant, sånn egentlig? Alexia er frittalende og har sterke meninger som hun ikke er redd for å uttrykke både gjennom bøker og i media. I denne dokumentarserien får vi innblikk i et liv som fortoner seg ganske annerledes enn for de fleste andre.

En dag i livet

En dag i livet

For deg kan en dag i livet være den viktigste dagen du noen gang vil oppleve, mens den samme dagen for en annen er en helt vanlig dag på jobben. En dag i livet er fortellingen om hvordan skjebnen fører livene våre sammen. Dokumentarserien tar utgangspunkt i et stort sykehus på Østlandet. Her følger vi historiene til pasienter, flettet sammen med historiene til legene og andre ansatte ved sykehuset. Vi blir vitne til kontrastene mellom det som for pasientene kan være livets mest dramatiske øyeblikk, og det som for andre kun er en vanlig dag på jobben. En dag i livet er ekte, nære...

Juleaksjonen: Heia jentene!

Juleaksjonen: Heia jentene!

I ti dager skal låtskriver og artist Ina Wroldsen, blogger og designer Camilla Pihl og skuespiller Hallvard Holmen bo sammen i en landsby i Rwanda. Der skal de bli bedre kjent med prosjektene Plan International Norge har i området for å bedre barns situasjon i landet – og bidra til å løfte jentene til sin rettmessige plass i samfunnet.

The Homecoming: Cecilia Brækhus vs. Anne-Sophie Mathis

The Homecoming: Cecilia Brækhus vs. Anne-Sophie Mathis

Hun er hjemme, endelig hjemme! Se utdrag fra den historiske kvelden her!

Hundepatruljen Oslo

Hundepatruljen Oslo

Seersuksessen og Gullruten-nominerte Hundepatruljen Oslo er en dokumentarserie på Viasat 4 som gir oss et sjeldent og eksklusivt innblikk i hverdagen ved spesialenheten Hundetjenesten i Oslo politidistrikt, og til høsten kommer serien tilbake med en ny sesong. I Hundepatruljen Oslo møter vi politiet og deres topptrente hunder på jobb, der patrulje, narkotika-, bombe- og kriminalsøk er hverdagen. Hundens snute er et betydelig virkemiddel i jakten på spor på åsteder og etter gjerningsmenn. Vi får se det unike samspillet mellom politi og hund, som sammen jobber for å gjøre hovedstaden tryggere.

Nitro Circus

Nitro Circus

Underholdning.

Hotell Syden

Hotell Syden

Livet i Syden lokker stadig flere nordmenn ut av landet. Varmen, maten, prisnivået og livsstilen er noe av det som motiverer oss til å forsere trange flyreiser og varme bussturer for å nå målet. I Hotell Syden følger vi både turister og andre nordmenn som har tatt turen til varmere strøk. Reiseledere, bartendere, selgere, stuepiker; Syden er mer enn bare ferie.

Sykehuset

Sykehuset

Dokumentarserien Sykehuset er tilbake på TV3, denne gangen fra Haukeland Universitetssykehus i Bergen. I serien får vi et unikt innblikk i innsatsen som gjøres på et sykehus med nesten 10.000 ansatte som behandler nærmere 600.000 pasienter årlig. Både alvorlige diagnoser og vellykkede behandlinger er en del av en sykehushverdag som preges av sterke møter mellom pasienter og ansatte.