warning iconBeklager, programmet er ikke lenger tilgjengelig, men det er mange andre spennende programmer du kan se her på Viafree!

Populære realityprogrammer

Boss Ladies

Alle realityprogrammer

The Real Housewives of Potomac

The Real Housewives of Potomac

Vi følger seks kvinner fra Potomac – alle i forskjellige livs- og rikdomsstadier.

Hell's Kitchen USA

Hell's Kitchen USA

Den rappkjeftede stjernekokken Gordon Ramsay er igjen på jakt etter et nytt amerikansk kokketalent. Ramsay kaster seg over oppgaven med liv og sjel, men kan deltagerne leve opp til Ramsays høye standard?

Dragons' Den Danmark

Dragons' Den Danmark

Løvene er klare for å investere i nye, modige gründere. Klørne slipes og de overbyr hverandre for å investere i de beste danske gründerne.

Svenske Powerkvinner

Svenske Powerkvinner

Bli bedre kjent med forfatteren Camilla Läckberg, TV- og radioprofilen Laila Bagge, komikeren Kristina "Keyyo" Petrushina, influenceren Antonija Mandir og legen Mouna "Doctor Mouna" Esmaeilzadeh.

OSL 24-7

OSL 24-7

I OSL 24-7 får vi et unikt og eksklusivt innblikk i den actionfylte hverdagen på Norges travleste flyplass.

Storage Wars: Miami

Storage Wars: Miami

Både temperaturen, temperamentet og prisene stiger når depotjegerne inntar Miami.

Paradise Hotel Danmark

Paradise Hotel Danmark

Hvem kan man egentlig stole på når man er omgitt av fristelser?

Paradise Hotel

Paradise Hotel

Velkommen tilbake til paradiset og spillet der du trenger en partner for å overleve.

Robinsonekspedisjonen

Robinsonekspedisjonen

18 deltakere blir forlatt på en øde tropisk strand i det karibiske hav. Gjennom beintøffe konkurranser, med lite mat og utstyr, må de kjempe mot hverandre til kun en står igjen som vinner av Robinson 2021 og en halv million kroner.

Byttehandlerne

Byttehandlerne

Det finnes en blomstrende subkultur av gründere som vet hvordan de skal få det de vil ha uten å bruke en krone. Disse karakterene foretrekker byttehandel, og vi har funnet de beste i bransjen.

Forsidefruer

Forsidefruer

Følg med når fruene deler sine hemmeligheter, står overfor nye utfordringer og tråkker hverandre på tærne.

Hotell Helvete

Hotell Helvete

Vi følger Gordon Ramsays reise gjennom Amerikas mange grusomme hotell, vertshus og pensjonat som alle har én ting til felles: du vil verken sove eller spise frokost der.

Politistyrken

Politistyrken

Over hele Danmark kjemper over 10.000 politimenn hver dag for at det danske folket skal føle seg trygge. I "politistyrken" blir vi med politiet på jobb, og følger de dedikerte betjentene.

Meg og Mine Nye Bryster

Følg Meg og mine nye bryster, der kvinner som lever i det offentlige søkelyset vurderer å skaffe nye bryster - noe som vekker meninger og spørsmål fra omverdenen, familien og dem selv.

Boss Ladies

De er sterke, ambisiøse og lidenskapelige. Men har de det som trengs for å overvinne nederlag?

For lækker til love

For lækker til love

Syv kresne singler jakter på kjærligheten, men de har ennå ikke møtt noen de elsker like mye som seg selv.

Vacation Rental Potential

Vacation Rental Potential

Designer og eiendomsekspert Holly Baker vil vise seerne hvordan de kan tjene på eiendommen sin.

Svenske Truckers

Svenske Truckers

Vi følger yrkessjåførene som jobber døgnet rundt for å levere forskjellige typer av varer over hele landet - og for å utføre viktige samfunnstiltak som holder Sverige i gang, fra nord til sør.

Vekterne

Vekterne

I denne serien får vi et unikt innblikk i hverdagen til noen av hovedstadens vektere. Hver dag rykker de ut til tyverier, ulykker og hjelpeoppdrag over hele landet. Når alarmen går er det de som er de første på stedet.

Nordens perler

Nordens perler

I reiseprogrammet Nordens perler besøker Jannecke Weeden og kokk Stian Floer Nordens aller flotteste turiststeder og hoteller.

Hundepatruljen Oslo

Hundepatruljen Oslo

I Hundepatruljen Oslo får vi et eksklusivt innblikk i spesialavdelingen i Oslopolitiet og deres topptrente hunder.

Unge mødre Sverige

Unge mødre Sverige

Tåteflasken er fylt og barnevognen er montert – tid for babyboom.

Norges smarteste realitydeltaker

Norges smarteste realitydeltaker

Hva er Norges høyeste fjell? Og hvordan fortsetter «mellom bakkar og berg…»? Dette er spørsmål man må kunne svaret på om man skal krone seg med tittelen Norges smarteste realitydeltaker. I hver episode tar programleder Mattis imot to realitydeltakere som møtes til duell der intelligens og kunnskap testes i ulike kategorier. Etter fem runder ender deltakernes poengsum på et scoreboard. Toppscoren følger hver episode til det til slutt står igjen med én vinner som kan titulere seg som Norges smarteste realitydeltaker.

Deltakere reagerer

Deltakere reagerer

Bli med hjem til flere av årets Paradise-deltakere og hør deres reaksjon på årets sesong!

Danske Hollywoodfruer

Danske Hollywoodfruer

I danske Hollywoodfruer møter vi seks ulike kvinner, som alle har til felles at de har flyttet fra Danmark for å leve et liv i sus og dus i solfylte California.

The Gunilla Show

The Gunilla Show

Ingenting er tabu - Gunilla og Sanel snakker om alt mellom himmel og jord, spesielt Gunillas liv i Hollywood, scener fra Svenske Hollywoodfruer og hennes skuespillerdrømmer. Følg reisen gjennom Gunillas show.

Love Island – Livet etter

Love Island – Livet etter

Tilbake fra Love Island og kjærligheten for parene blir satt på prøve!

Love Island

Love Island

De er ute etter å finne den store kjærligheten i idylliske omgivelser.

Million Dollar Baby
MTV logo

Million Dollar Baby

Britisk realityserie!

Success

Success

I Success følger vi de fire unge svenske personene Alicia Agneson, Tilda Nordh, Frank Lindgren og Kunal Chauhan i deres hverdag som preges av fremgang og hardt arbeid. De er fire ulike karakterer med én felles drøm - å lykkes.

Wingman (DK)

Wingman (DK)

I første sesong av Wingman Norge husker vi at Lord Audun dro på massevis av dater for å utvide sin horisont og forhåpentligvis finne den store kjærligheten. Nå er suksessprogrammet klar for sin første sesong i Danmark! Det er klart for at Paradise-kompisene Philip og Lenny skal ut på Wingman-eventyret. Etter at Lenny i mange år har lett etter kjærligheten har hans beste venn Philip bestemt seg for at nå skal han kompisen finne kjærligheten. Philip skal være hans Wingman, og gjennom programmene skal han prøve å finne den riktige jentene for Lenny. Programmet er ikke egnet for barn.

Mamma søker kjæreste

Mamma søker kjæreste

I "Ensam mamma söker" håper de tre single mødrene Jenny, Johanna og Beatrice å finne mannen i sitt liv. Gjennom én sommer med varme og spirende romanse skal mødrene date og lære å kjenne sine beundrere, før de til slutt må gjøre et valg. Én mann blir igjen og har vunnet morens hjerte.

Castberg rydder opp

Castberg rydder opp

Thomas Castberg tar på seg forkledet og hjelper restauranter og deres eiere, som alle sliter med dårlig økonomi, fantasiløshet og store egoer.

OMG-panelet

OMG-panelet

I OMG Panelet skyves grensene for hva et program kan utsette mennesker for. Et panel av morsomme og fremfor alt modige dansker utsettes for et arsenal av matvarer fra hele verden, dyr, sære oppgaver og mye mer!

Svenske Hollywoodfruer

Svenske Hollywoodfruer

I den fjerde sesongen av Svenske Hollywoodfruer møter vi fruene Gunilla Persson, Maria Montazami, Agnes-Nicole Winter og Isabel Adrian. Alle forlot Sverige og fant lykken, kjærligheten og rikdommen i Amerika. I dag lever de et luksusliv blant verdens rikeste og mest berømte mennesker i Hollywood.